Masszázs mellé ajánlott kiegészítő: SPA méregtelenítő és infraterápia pécsett a belvárosban

Kapcsolódó témák:

A shaolin (japán) nyomó-gyúró energetizáló-masszázs, Pécs belvárosban!

 

Shaolin mély-masszázs kezelés utáni tudnivalók és tennivalók:

Böjtök tisztító kúrák: fokhagyma tintúra és máj méregtelenítés

Fekete nadálytő a leghasznosabbaknak gyógynövényeink egyike!

Kapcsolat – bejelentkezés

 

 

Az ionizátor

 • Helyreállítja a test sejtjeinek bioenergiáját
 • Javul a keringés és az anyagcsere, aktiválódik a szervezet önméregtelenítő funkciója, a szervezetből távoznak a lerakódott salakanyagok, mérgek és nehézfémek
 • Csillapítja a görcsös és ízületi fájdalmat, felgyorsítja a gyógyulást
 • Az elsavasodott szervezet kémhatása lúgos irányba billen, így hatékony a súlycsökkentésben
 • Komoly segítség a cellulitis megszüntetésében
 • Visszerek, érfali lerakódás kimosása

 

A távoli infra terápia: (ez az SPA-kezelés közben működik)

 • Fokozza a fehérvérsejtek tevékenységét, így erősíti az immunrendszert
 • Csökkenti az ízületi merevséget, ízületi gyulladásokat
 • Javul az oxigénellátás, gyorsul a tápanyagszállítás a vér és a sejtek között
 • Elősegíti a sejtmegújulást, gyorsítja a hajnövekedést
 • Javítja a nyirokkeringést, így hatékony a cellulitis megszüntetésében

Amire jó még:

Javítja az anyagcserét, erősíti a szervezet működését.

Segíti a sejtek tápanyag ellátását, támogatja a test öntisztító funkcióit.

Segíti a kiválasztást, sejtjeinket aktivizálja, felgyorsítja a vérkeringést.

A vérnyomást jótékonyan szabályozza: csökkenti a magas, emeli az alacsony vérnyomást.

Szexuális képességek, termékenység, termékenyítőképesség fokozása, helyreállítása.

Csökkenti az alvászavart, megszüntetheti az álmatlanságot.

Erősíti az immunrendszert, megnyugtatja az idegrendszert.

Ha túlsúlyos, fogyást eredményez, csökkenti a vérzsír szintet.

Csökkenti a vércukorszintet.

Megszünteti és /vagy csökkenti az allergiát, asztmát, nikotin,- alkohol-, és drogfüggőséget.

Csökkenti a vér savasságát és növeli antioxidáns tulajdonságát.

Megszünteti a székrekedést, csökkenti a gyógyszer mellékhatásokat.

Fájdalomcsillapító hatású (pl.: fejfájás, izületi problémák, köszvény, reuma)

Hatékony az asztma és allergia (étel, pollen) kezelésében.

Kemoterápiás és sugárkezelésen átesett betegek életminőségét, közérzetét javítja, méregteleníti a túlterhelt májat, vesét.

Ajánlott a dialízis kezelésen résztvevőknek. (a vese méregtelenítés miatt)

Az agyvérzés megelőzésében segít. (klinikai tesztek igazolják, hogy
35%-kal képesek hígítani a vért)

 

Egészség yantra mandala-Egy New York-i tanulmány arról szól, hogy az emberi szervezetben 167 féle ipari és mezőgazdasági vegyi anyagot találtak, melynek kapcsolatba hozhatóak a rákkal, idegrendszeri zavarokkal és a születési rendellenességekkel.

 

Hogyan épülnek be szervezetünkbe a méreganyagok? Testünk működéséhez elektromos impulzusok szükségesek. Minden sejtünk bioenergiát állít elő. Amikor ez az energiaszint magas, sejtjeink jól működnek, a tápanyagok beépülnek helyet cserélve a méreganyagokkal. A helytelen, szervezetünkben hiányt okozó diéta a stressz segít felhalmozni és raktározni a túlzott mennyiségű méreganyagot, mint a tej-, húgy-, szén-, ecetsavak-, piruvát, stb. betegség vagy stressz hatására a bioenergia szintje drasztikusan lecsökken, a sejtek nem működnek megfelelően, és a salak és méreganyagot nem képesek leadni.

 

A méregtelenítő ionizátor és a távoli infraterápia segít a test bioenergia SPA ionizátor kádmezőjének (aura) kiegyensúlyozásában, és serkenti a testet az önméregtelenítésre. A belső szervek működése természetes úton javul a bioenergia mezők feltöltődése következtében.

 

 

SPA méregtelenítő ionizátor

 

 A 2003-as kémiai Nobel díjat annak a két tudósnak ítélték, akik a sejtmembránok ioncsatornáinak felépítését és működését kutatva felfedezték a sejtmembránokon lévő vízcsatornákat, melyeken keresztül sejtjeink felveszik a vizet és a tápanyagokat és leadják a melléktermékeket, méreganyagokat. A két tudós munkája az alapja az ionos méregtelenítés kifejlesztésének. Ezen az elméleten alapszik a SPA testméregtelenítő, egészségregeneráló berendezés. A lerakódások, vegyi anyagok, nehézfémek és salakanyagok szervezetből való eltávolítása bőrön keresztül ezelőtt elképzelhetetlen volt. A módszer egyesíti a nyugati és alternatív orvostudományt.

 

A készülék mikro-áramot használ- a galvánhoz vagy a hideg lézerekhez hasonlóan-,. Az eljárás során a meleg sós víz a vezető az ioncseréhez, a lábfürdő olyan, mint egy mágnes, ami stimulálja a sejteket és a szemünk láttára hozza ki a méreganyagokat szervezetükből. A bevitt energia teszi lehetővé, hogy a méreganyag nagyobb arányban tisztuljon ki a sejtből és a sejtek közül.

A vízmolekula két hidrogén és egy oxigén atomból áll. Amikor a molekula elveszít egy hidrogén atomot, a maradék OH molekula negatív töltésűvé válik. Amikor végigsétálunk a vízparton, a testünk ilyen negatív töltésű ionok millióit szívja fel, amik lúgosítják a vért és a szöveteket.

 

Az ionizáció hatására a víz illetve a vízben lévő anyagok átrendeződnek, és a negatív töltésű ionok a láb bőrén keresztül testünkbe lépve a vérrel szervezetünk sejtjeihez áramlanak. Semlegesítik a korábban említett, savasodást okozó méreganyagokat, melynek következtében testünkben beindul egy méregtelenítő, öngyógyító folyamat.

 

Javul a vérkeringés és az anyagcsere, normalizálódik a vérnyomás és a vércukorszint, nő a szervezet energiája. Javul a kezelt személy közérzete, az alvás nyugodtabbá válik, reggel kipihenten ébredünk.

Nő az ízületek mozgékonysága, enyhülnek az izületi Sötétkék + arany lótuszgyulladásokból eredő fájdalmak, javul a máj és vese funkció, az általános keringés és az anyagcsere, nyirokrendszeri gondok csillapítása, vizesedés oldása, visszér, érfali lerakódások kimosása, megszűnik a fejfájás és migrén, gyógyulnak a bőrrendellenességek.

Csökken a higany és nehézfém mérgezés, fokozódik az egész test egészsége és egyensúlya. Azonnali enyhülés, javulás tapasztalható köszvény, fejfájás, duzzadt ízületek, ízületi gyulladás, allergia, nyirokpangás, ödéma, idegfájdalom esetén. Visszatérő nőgyógyászati fertőzések megoldódnak, urológiai betegségek (prosztata, heregyulladás) javulnak.

Az intenzív méregtelenítés támogatja a fogyókúrát, hatására jelentőségen csökken az alkoholos és drogos befolyásoltság. Chron betegség, cukorbetegség tüneteinek enyhítése.

Figyelem:

A kezelés nem oldja ki a vitaminokat, ásványi anyagokat a
szervezetből.

 

Amint azt a kutatások igazolják, az ionizátor használata helyreállítja testünk bioenergiáját, ami fokozza a méregtelenítést. Az eljárás hatására a szervezeten belül felszabaduló méreganyagok egy része a kezelés során lábon keresztül kerül a vízbe, túlnyomó része pedig a kezelést követő napokban a szervezet saját méregtelenítő rendszerén keresztül távozik testünkből. Az eljárás hatékonysága érdekében kúraszerűen alkalmazás javasolt.

 

 

Távoli infravörös terápia fény és hőterápia

 BAMBUSSZENES DERÉKÖV

 

Minden fény elektromágneses hullám, melyek különbözőképpen hatnak testünkre. A leghatékonyabb fények azok, amelyek hullámhossza közel van az infravöröshöz. Bár a távoli infravörös fényt szemünk nem érzékeli, az energiáját mégis tapasztaljuk kellemes, sugárzó hő formájában. A távoli infraterápia vagy FIR terápia a távoli infravörös fényt használja gyógykezelésre. A bambusz szén sugározza a távoli infravörös sugarakat, a negatív ionokat és elnyeli az elektromágneses hullámokat. A bambuszszénből készült deréköv fel tudja melegíteni a testet, be tud hatolni 8-9 centimétert mélyen a bőr alá. Csökkenti az izomfájdalmakat, az izületi merevséget, oldja a görcsöt, fokozza a sejtaktivitást és serkenti a bérkeringést. Javítja a kollagén rostok nyújthatóságát – ezáltal rugalmasabbá válik a bőr, csökkenti a krónikus gyulladást, fokozza a kiválasztást és az ödéma felszívódását, hatásos kisebb szövetsérülések esetén.

 

Tehát a távoli infravörös terápia fény és hőterápia egyben, amely javítja a mikrokeringést, fokozza az oxigén és tápanyagszállítást a vérsejtekben a puha szöveti területek felé. Fokozza  a fehérvérsejtek tevékenységét, így erősíti az immunválaszt és az idegen kórokozók kiválasztását, valamint a sejtanyagcserét. A nyirokkeringés javításával elszállítja a felhalmozódott méreganyagot. Amikor a távoli infravörös hullámokat alkalmazzuk, a vízmolekulák, amik körülveszik a méreganyagokat, felmelegszenek, és rezegni kezdenek. Ez a rezgés meggyengíti az atomok ionos kötését, amik összetartják a vízmolekulákat. Amint a vízmolekulák kapcsolata szétesik a beágyazott gázok és más toxikus anyagok felszabadulnak, és a test megfiatalodik. Elősegíti a regenerálódást és gyors gyógyulást. Stimulálja a hypothalamust, ami a hormonok termelődését ellenőrzi, melyek olyan bonyolult biológiai folyamatokért felelősek, mint az alvás, kedélyállapot, fájdalomérzet, és vérnyomás. Segít a súlycsökkentés folyamatában, elősegíti az új haj növekedését. Néhány betegség vagy sérülés esetén szükségtelenné válik más gyógykezelés alkalmazása.

 

Egy normál méregtelenítő kezelés időtartama: felnőttek esetében a 30 perc, krónikus betegségek esetében 45 perc. 8 és 15 év közötti gyermekek, a készüléket 15 percig használják. 50 éves kor alatt a méregtelenítés 2 naponta egyszer, 50 éves kor felett 3 naponta egyszer javasolt. Egy kúra 14 alkalmat jelent.

A következő kúra megkezdése előtt 2 hét szünetet tanácsos tartani!

 

Ellenjavallat:

 

– Ha már aznap, vagy az előző 24 órában már valamilyen energetikai kezelésen átesett (Pl: tibeti vagy japán reiki vagy  Zapper frekvencia kezelés vagy a  modern orvostudomány által használt rezgésterápiák Ct, MR vizsgálat vagy fizikoterápiás kezelés; más elektromos és mágneses kezeléssel!!!

 

– sérült bőrfelületen
– ha állapotos vagy szoptat
– ha 8 éves kor alatti

– ha valamilyen elektromágneses terméket (pl. pacemakert) visel

– ha szervátültetésen esett át.

 

 

A témához kapcsolódó webes tartalmak:

Shaolin mély-masszázs kezelés utáni tudni valók

Aranyér, hátfájás és a barnaköles gyógyító-regeneráló hatásai

Cápa porc kapszula ízületi kopások + mozgás és joga

Böjtök tisztító kúrák: fokhagyma tintúra és máj méregtelenítés

Gyógynövények: a galagonya csodálatos hatása a szívre

A menta a gyomor barátja

Meditációk – Zenék – Előadások-beszélgetések… Cikkek

Kapcsolat – bejelentkezés

 

 

Háttér narancssárga

Comments are closed.