Cápa porc, jászvaj; csontritkulás, ízületi kopások + mozgás és jóga Pécsett és youtube -on

 

A  cápa porc vagy csirkeporc kapszula is sokat segít, mondhatni megszünteti a porcok ízületek kopott állapotát, ár-érték arányban a legjobb minőség beszerezhető.

Beszerezhető nagyságrendileg: 2000 Ft -ért

A témához szorosan kapcsolódó webes tartalom:

A shaolin (japán) nyomó-gyúró energetizáló-masszázs, Pécs belvárosban!

Ajánlott kiegészítő kezelések: SPA méregtelenítő ionizátor és infraterápiás készülék

Frekvencia kezelés, kórokozó-parazita írtás, Frekvenciák a gyógyításban

Böjtök tisztító kúrák: fokhagyma tinktúra és máj méregtelenítés

Aranyér, hátfájás és a barnaköles gyógyító-regeneráló hatása a kötő és támasztó szövetekre

Fekete nadálytő a leghasznosabbaknak gyógynövényeink egyike!

A jászvaj, a mákolaj és a fokhagyma felhasználása ízületi panaszokra

Mire jó – (MgSo4) magnéziumszulfát, keserűsó fürdő, lábfürdő!

 

 

 

A cápa porcról:

(Figyelem: érdemes a  tengeri halakból származó kollagéneket és egyéb készítményeket: cápaporc, halolaj, stb maximum rövid kúra szerű fogyasztása!)

(forrás:  Dr. I. William Lane – Linda Comac; A cápa nem rákos című könyve)

A cápaporc mint a könyv címéből kiderül a rák betegségnek is sok esetben és klinikailag bizonyított módon kiváló gyógyszere. Jelen esetben viszont a a cápa porc fogyasztásának egyik mellékhatása miatt kívánkozik ennek a weblapnak a tartalma közé.

A 92-ben megjelent könyv adatai szerint az USA -ban akkor több mint 70 millió személy szenvedett csontízületi gyulladástól; friss adatok szerint jelenleg az EU -ban nagyságrendileg 100 millió ember szenved ettől a korántsem gyógyíthatatlan hiány betegségtől.

Egy példa a cápaporc alkalmazásár (1988) egy 49 -éves hölgy esete aki comb és térd degeneratív ízületeinek betegségében szenvedett, valamint krónikus hátfájása volt porckorong betegsége miatt. A beteget szárított cápaporccal kezelték: 9 g-ot kapott naponta 4- hétig, majd 4,5 g-ot további 4-hétig. A fájdalom az első két hétben felére csökkent, majd a ismét felére a további hat hetes kezelés után. A beteg elmondása szerint a mindkét térdét kitűnően hajlíthatja, valamint hátfájása is sokkal enyhébb lett.

A cápaporc kapszula,  cápaporcban található hatóanyagok által hozzájárulnak az ízületeink tökéletes működéséhez és a normál porcképződéshez regenerálódásához.  Alkalmazása javasolt: sportolóknak és nehéz fizikai munkát végzőknek, valamint az ízületek fokozott igénybevétele miatt javasolt, idősebb korúaknak  egészséges  ízületi működéséhez és a normális porcképződéshez.

Ellenjavallt:  a cápaporc – az új erek képződését gátló hatása miatt – nem alkalmazható műtéti, illetve sebészeti beavatkozások előtt és után, valamint terhesség idején.

(Figyelem: érdemes a  tengeri halakból származó kollagéneket és egyéb készítményeket: cápaporc, halolaj, stb maximum rövid kúra szerű fogyasztása!)

 

 

Ajánlom a jogát pécsi közösségekben:

Várhelyi jóga közösséget (Pécs  Ny-i részén, Uránvárosban) Valamint Pécsett a Petőfi utcában a Mandala Jógastúdió -t

Persze csak ha még erősek az ízületeink, ellenkező esetben  keressen bizalommal, ajánlok egy profi gyógytornászt aki a Ny-Európában alkalmazott módszerrel pl.: a porckorong sérves pácienseket gyakorlatilag 100% -ig rehabilitálni tudj !

 

Ősi népi gyógymódok:

A jászvaj finomabb felépítésű, mint a legnemesebb olaj. Ennek köszönhetően gyorsan felszívódik és eljut a legtávolabbi ízületekig és szövetekig is. Emiatt hatékonyabban oldja és távolítja el a lerakódásokat, még az évtizedes kötött salakokat is, mint bármi más.

Ízületi problémákon a nagyon lassú tűzön 20-percig jászvajba, (tisztított vaj, ghí) kifőzött fekete-nadály, zsurló, vagy kender visszahűtött főzete képes hatékonyan segíteni.

 

Persze akkor segít igazán bármely természetgyógyász módszer, vagy  a táplálék kiegészítő, ha mozgással, különböző nyújtásokkal kombináljuk a keringésünk fokozása, és fizikai állóképességünk javítása érdekében. Erre egy jó megoldás az agni joga valamint az alábbi gyógytornász  módszerek:

Agni joga 30 perces:

Gerinctorna 25 perces

Schroth módszer – gerincferdülés gyógytorna

A hanyag tartás korrekciós gyógytornája

Fiatalság forrása

Dinamikus Gerinctréning 25 perc

Gyógytorna (javított verzió)

Egészségóra Otthon végezhető tornagyakorlatok

McKenzie gyógytorna

Gerincstabilizáló gyógytorna

Schroth torna

Gerinctorna 1. rész – bemelegítés, átmozgatás

A nyak, a váll és a hát felső szakaszának átmozgatása

 

 

 

Aranyér, hátfájás és a barnaköles gyógyító-regeneráló hatása a kötő és támasztó szövetekre

Fekete nadálytő a leghasznosabbaknak gyógynövényeink egyike!

Sok információ a SÓ-ról, itt:

Prána vagy reiki energia kezelés

A jászvaj, a mákolaj és a fokhagyma felhasználása ízületi panaszokra

Miért jó – (MgSo4) magnéziumszulfát, keserűsó  lábfürdő a Mg- hiányra!

 

 

Comments are closed.