Frekvencia kezelés, kórokozó-parazita írtás, Frekvenciák a gyógyításban

Kapcsolódó témák:

A shaolin (japán) nyomó-gyúró energetizáló-masszázs, Pécs belvárosban!

Shaolin mély-masszázs kezelés utáni tudnivalók és tennivalók:

Masszázs mellé ajánlott kiegészítő: SPA méregtelenítő és infraterápia pécsett a belvárosban

Böjtök tisztító kúrák: fokhagyma tinktúra és máj méregtelenítés

Kapcsolat – bejelentkezés

 

 

Milyen esetekben használható a frekvencia terápia?

Érdekes és meggyőző videók, előadások a cikk alján:

 

Dr. Hulda Clark kutatási eredményei alapján megállapítható, hogy a betegségek több mint 90%-át: baktériumok, vírusok, paraziták okozzák. Ezen okból kifolyólag a készülék szinte minden betegség esetén pozitív állapotváltozást idéz elő. Tapasztalataink alapján az alábbi esetekben az eredmény látványosan gyors lehet: megfázás, influenza, mononukleozis, szinte minden vírusos és járványos betegség stb. A doktornő (az általa javasolt tisztító kúrával együtt használva) csaknem minden betegség esetén (laboratóriumi körülmények között ellenőrizve) – súlyos, hosszan tartó krónikus betegségek esetén is  –  jelentős mértékű javulást vagy teljes gyógyulást tudott felmutatni. Sok esetben, a ma gyógyíthatatlannak vélt betegségnél is elérte ezt az eredményt, ha az illető még a kezdeti stádiumban elkezdte az általa javasolt kúrát. Hogyan is működik..? Ezt foglalja össze az alábbi, Dr. Földes László álltal írt cikk:

 

Hanghullámok a modern gyógyászatban!

 

Frekvenciakezelés – Kioltja az élősködőket és a kórokozókat, harmonizálja és támogatja a szervezetet.

Sokan azt gondolják, amikor a derekukra kötik a két hangszórót: ez is egy a hókuszpókuszok közül, amiben hinni kell, ha gyógyulni akarunk. A hit és a remény persze fontos a beteg számára, de a frekvenciakezelés színtiszta fizika, annak egy izgalmas világa. Ma már a tudomány pontos magyarázatot tud adni arra, miként gyógyítanak a tibeti hangtálak, a buddhista szerzetesek sajátos éneklése, a zengő edények vagy speciális harangok. HangtálakAzt, hogy hangokkal lehet gyógyítani, évezredek óta tudja és gyakorolja az emberiség. Számos vallási szertartás tartalmaz meghatározott énekeket és hangeffektusokat, amik azt célozzák, hogy a hívő jobban érezze magát, szívesen legyen jelen, teste-lelke feltöltődjön. Amit az emberek évezredeken keresztül ösztönösen csináltak, annak tudományos alapjai vannak.

 

Ma már tudjuk, hogy minden folyamatos mozgásban van, a sejtnél is kisebb alkotórészektől a világegyetemig minden rezeg. A Föld bioszférájának rezgése 7,83 herz, az A alaphangé 440 herz. A herz azt jelenti, hogy egy másodperc alatt az adott mozgás hányszor ismétlődik meg.

 

A rezonancia gerjesztett rezgést jelent. Gondoljunk arra az egyszerű kísérletre, amit a fizikaórán a tanárok szívesen megmutatnak, mert rögtön érthetővé válik, mi a rezonancia. Ha két kis tárgyat felkötünk egy kötélre, és az egyiket meglökjük, a másik hamarosan átveszi a mozgását anélkül, hogy hozzáérnénk. Ha egy asztallapra leteszünk két hangvillát, és az egyiket megütjük, hamarosan a másik is szólni kezd. Ha egy fémtálba vizet teszünk és a tálat megütjük, a víz mozogni kezd.

 

Háttér narancssárgaSzervezetünk hetven százaléka víz. Valamennyi sejtünknek megvan a maga elektromágneses rezonanciája, és a sejtek egymás mellett harmóniában kell legyenek, így építik fel a szervet, aminek szintén megvan a maga elektromágneses rezonanciája. A szervek összessége a szervrendszer, azoké pedig a szervezet. Könnyen belátható, hogy testünk voltaképp egy bonyolult frekvenciagenerátor- készülék.

 

De nem csak a saját sejtjeinknek van frekvenciája, hanem a baktériumoknak, vírusoknak, gombáknak és minden anyagnak, ami a szervezetünkbe bekerül. Azon rezgések, amelyek összhangban vannak a testünkkel, táplálják és segítik a működését, azoké azonban, amelyek károsan befolyásolják a saját rezgéseinket, azoktól eltérőek, megbetegíthetnek. Előfordul, hogy maga a kórokozó már nincs is ott a szervezetben, de „rezgéslenyomata” megtalálható, és továbbra is terheli a szervezetet. Ha mindezt tudjuk, akkor logikusan következik: hogyan lehet a káros rezgéseket, frekvenciákat közömbösíteni, a szervezet saját frekvenciáit pedig támogatni?

 

Ezt a kérdést tette fel magának az 1920- as években egymástól függetlenül a modern frekvenciaterápia két úttörője, Raymond Royal Rife és George Lakhowsky is. Ők dolgozták ki a frekvenciakezelés alapjait. Saját korukban meglehetősen csudabogaraknak tartották és el is hallgattatták őket. Rife ötvennél is több vírus frekvenciáját határozta meg univerzális vírusmikroszkópja segítségével, és megadta azokat a frekvenciákat, amik ezekre a vírusokra nézve végzetesek.

 

Felmerül a kérdés, hogyan oldható meg, hogy a kezelés során kizárólag a Háttér teli világos kék_mandalatámadni kívánt élősködőre vagy kórokozóra hassunk. Erre éppen azért van lehetőség, mert minden élőre jellemző a saját biofrekvenciája, másrészt az sem mindegy, a frekvenciák milyen ütemben érkeznek.

 

Amikor egy ingát a maga ütemében lökünk, azt tapasztaljuk, hogy kilengése kis erőbefektetéssel jelentősen növelhető. Az általunk adott lökés hozzáadódik az inga saját irányultságához, és így többszöröződik a hatás. De próbáljon meglökni egy ingát a saját mozgásával ellentétes ütemben, ugyanakkora erővel! Azt fogja tapasztalni, hogy az inga ritmikus mozgása megtörik, a mozgás üteme szétesik. Végezhető kísérlet kristálypohárral is, bár kérdés, megéri-e valóban kipróbálni, hiszen a kristály drága dolog. Viszont nagyon jól átveszi a rezgést. Ha egy kristálypohárra a saját frekvenciájával megegyező hang hat, a pohár a hirtelen megnőtt frekvenciától összetörik. Vagy emlékezetes az amerikai Tacoma híd katasztrófája, amelyiket 1940. november 7-én szó szerint a szél fújt el, de nem az ereje miatt, hanem mert pontosan ugyanolyan frekvenciával érkezett, mint amilyen a híd frekvenciája volt, így a rezonancia miatt hatása megtöbbszöröződött, és a híd leszakadt.

 

A természetes hangok hullámgörbéje a szinusz. Minden élő szervezetre jellemző, milyen a szinuszgörbéje, és ha szinuszjelet kap, ahhoz előbb-utóbb alkalmazkodik, ideális egyensúlyi állapotba kerül. Vagyis a szinuszgörbe az adott frekvencián a rosszul működő képleteket egészségesebb működésre sarkallja. A szögletes jelhez azonban a frekvencia nem tud alkalmazkodni. Ha tehát a szögletes jelet sugározzuk a kórokozó frekvenciáján, akkor a két frekvencia – a beküldött és a saját – összeadódik, és felerősíti, egy idő után pedig kioltja egymást. Csak az az egy képlet fog reagálni, amelynek a frekvenciáján a jelet sugározzuk, az összes többi közömbös marad. A kórokozó méretéből, tulajdonságaiból kiszámítható, mennyi ideig kell alkalmazni az adott frekvenciát ahhoz, hogy elpusztuljon.

 

Sötétkék + arany lótuszMindez megfelelő méretű mikroszkóp alatt látható is: a baktérium a folyamatosan sugárzott frekvencia hatására lényegében szétesik, szétrobban. Ilyen módon még azok a virtuális kórokozók is kiirthatók, amik ugyan fizikailag már nincsenek jelen a testben, de a rezgésük jelen maradt a szervezetben. Ma már a radionikus felmérést követően számítógéppel állítjuk össze a frekvenciakezelés programját, és radionikával mérjük vissza az eredményt. Az a tapasztalat, hogy négy kezeléssel a kórokozók 50-60 százaléka elpusztítható, nyolc-tíz kezeléssel pedig csaknem teljes mértékben eltüntethetők. Ez persze függ a beteg életkorától, általános állapotától, a kórokozók mennyiségétől. Az eljárásnak kockázata nincs, hiszen a frekvenciát nem lehet „túladagolni”, az egyszerűen hatástalan marad, ha már elvégezte a munkáját. A páciens közben nem érez semmi különöset, és az eredményt sem azonnal érzékeli, a szervezetében bekövetkezett pozitív változásokat azonban hamarosan megtapasztalja.

 

Számtalan olyan esetben megoldást hoz a frekvenciaterápia, amikor már a beteg is lemondott a gyógyulás lehetőségéről, mert úgy gondolta, már mindent megtett. Gyakori például nők esetében az állandóan kiújuló húgyhólyag- vagy petefészek-gyulladás. A beteg mindent megtesz, hogy elkerülje az újabb fertőződést: melegen tartja a lábát és alhasát, beszedi az előírt antibiotikumkúrát, nem ül le nyilvános vécére és sorolhatnám. Mégis kéthárom hét vagy hónap elteltével ismét jelentkezik a gyulladás. Újabb antibiotikumkúra és a megválaszolatlan kérdés: hol fáztam meg már megint? A megfejtés egyszerű: a nő belülről fertőzi felül önmagát újra és újra. A kórokozók ugyanis szimbiózisban élnek a szervezetben. A gyulladást okozó baktérium például egy gombában tenyészik. Az antibiotikum tönkreteszi a szabadon lévő baktériumokat, de a gomba megőrzi azokat, amik még benne laknak. Amikor ezek kiszabadulnak, ismét előidézik a betegséget. A frekvenciakezelés során a társfertőzések is feltárhatók és megszüntethetők. Sok elkeseredett hölgynek tudtunk már segíteni.

 

A vastagbél gyulladásnak gyakran okai a bélben élő paraziták, amik részben a Gyógyító Buddha mandala-táplálékunkkal, részben különböző szennyeződésekkel kerülnek be a szervezetünkbe. Egy férfi krónikus fekélyes vastagbél gyulladással érkezett hozzánk, húsz éve küzdött már a betegséggel több-kevesebb, de inkább kevesebb sikerrel. Miután megkapta a frekvenciakezelést, a székletében szabad szemmel észrevehetően rengeteg elpusztult bélféreg távozott. A bélférgek befúrják magukat a bél falába, ezért élve nem üríthetők ki, elpusztítani viszont más módszerrel szinte lehetetlen őket, hiszen a bélflóra az éltető elemük. Volt példa arra, hogy májmétely távozott a beteg szervezetéből. Régóta fennálló alvászavar kezelhető ezzel a módszerrel, hiszen gyakran az alvászavar hátterében a kórokozók által termelt toxinok, mérgező anyagok jelenléte áll. Jók a tapasztalatok cukorbetegség esetén: a vércukorszint csökken, beáll. Jelentősen javult egy Parkinson-kóros betegünk állapota. Magát a kórt meggyógyítani ezzel a módszerrel sem lehet, de a beteg életminősége javítható, a betegség előrehaladása lassítható, és ez egyáltalán nem mindegy.

 

A frekvenciakezelés az internet segítségével gyorsan terjed. Az internetről ma már letölthetők különböző programok, és ezek otthon is alkalmazhatók. Tekintve, hogy káros mellékhatásai nincsenek, ez üdvözlendő. Ugyanakkor ez a házi módszer nem alkalmas arra, hogy fennálló egészségügyi problémákat rendezzen, hiszen nélkülözi a pontos diagnózist és a személyre szabott beállítást. Ezért egészségi panaszok esetén mindenképpen célszerű szakorvost felkeresni, és egy radionikai felmérés után az egyénileg összeállított program alapján elvégezni a frekvenciakezelést.

Dr. Földes László XVIII. évfolyam 12. szám Címkék: frekvenciakezelés, hanghullámok, holisztika

 

Egy videó riport a Dr Földes Lászlóval:

 

 

Forrás:

http://tgy-magazin.hu/index.php?page=3&action=SHOW&id=3340

A cikk másodközlése a tgy-magazin.hu szerkesztőségének írásos engedélyével történt!

További információ; Hulda Clark: Meggyógyulhatsz KÖNYVMeggyógyulhatsz című könyvében.

 

Itt egy rövid 2 perces film, megtekinthető, ahogyan a rezgés szétzúzza a kórokozót:

Egy 15 -perces rövidfilm a technológia működéséről:

 

Ellenjavalt: terhesség vagy szívritmus szabályzó használata esetén!

Ezeket még nem kutatták eléggé, nincs róla elegendő információ, a biztonságos kezeléshez!

 

Figyelem!

A fentiekben leírt tartalmak, kategóriájukat tekintve legalább akkora mértékben tartoznak fizikusok és az elektor-mérnökök szakterületéhez, mint amennyire az orvoslás: akár Ny-i, akár K-i vonulatához!

Maga a feltaláló: Raymond Royal Rife egy képzett mérnök-orvos ember volt, s tökéletesen értette, (ahogyan a keleti gyógyítók, s ma már egyre több Ny-i tudós is) hogy a fizikai világ minden kézzelfogható, látható és mérhető megnyilvánulása: egyfajta hullám, rezgés!

Ezt a felismerést és tudást képes volt átültetni a gyakorlatba és tökéletesen alkalmazni gyógyításban, s ma már egyre több orvos és természetgyógyász használja praktizálása során, akár megelőzésre, akár a gyógyítás aktív részekén.

Egy kérdés marad már csak; hogy az egyszerű emberek számára hol jelenik meg a technológia előnye?

Dr. Hulda Clark kutatási eredményei alapján megállapítható, hogy a betegségek több mint 90%-át: baktériumok, vírusok, vagy egyéb paraziták okozzák. Ezen okból kifolyólag a készülék szinte minden betegség esetén pozitív állapotváltozást idéz elő. Tapasztalataink alapján az alábbi esetekben az eredmény látványosan gyors lehet: megfázás, influenza, mononukleozis, szinte minden vírusos és járványos betegség stb. Sok esetben, a ma gyógyíthatatlannak vélt betegségnél is elérte ezt az eredményt, ha az illető még a kezdeti stádiumban elkezdte az általa javasolt kúrát.

 A technológi alkalmas arra, hogy idők során a testünkbe jutott, s ott lappangó, vagy akár kis számban jelenlévő, kisebb vagy nagyobb problémát okozó kórokozókat (vírusok, baktériumok, gombák, egyéb paraziták: férgek, atkák) fájdalommentesen felismerje és mellékhatások nélkül megsemmisítse. Mintegy megelőzve súlyosabb betegségek kialakulását.

Megjegyzés:

1. A megelőzésnél nincs hatékonyabb gyógyítási módszer!

2. Amennyiben súlyos betegséggel kell szembenéznünk, mindenképp keressük meg a lelki okot, ami kibillentett a megszokott egyensúlyból, ebben sokat segíthet: egy kinezológussal gyógyító beszélgetés és az újmedicina…

 

 

A másik eset, amikor már meglévő betegségünk van, a technológi tökéletes kiegészítése az orvosi kezelésnek, hiszen fájdalommentesen és mellékhatások nélkül támogatja a kezelést, a problémát a gyökerénél kezelve a kórokozók kiiktatásával!

Sebészi beavatkozásnál az esetleges fertőzések megelőzésével; legyen szó akár foghúzásról, akár komolyabb műtéti beavatkozásról. Valamint a technológia sajátossága, hogy a legyengült szervrendszerek energetizálását is képes elvégezni, azáltal hogy a kiválasztott szerv rezgését tápláljuk a testbe, felhúzva annak rezgését a normál, egészséges szintre.

 

 Egy másik friss eredmény a frekvenciákkal:

 

Egy áttörő felfedezés azt mutatja, hogy a rezonáns frekvenciák képesek elpusztítani a rákos sejteket

Egy fontos áttörés megakadályozhatja, hogy az emberek ráktól vagy az agresszív sugárzástól és a kemoterápiától szenvedjenek, miközben próbálják megölni a daganatos sejteket.

Anthony Holland, a Music Technology docense és igazgatója valamint kutatótársai a Skidmore főiskolán New Yorkban felfedezték, hogy egyedi digitális elektronikus jelek létrehozásával képesek elpusztítani a rákos sejteket, és a meticillin-rezisztens Staphylococcus aureust (MRSA). Laboratóriumi kísérleteik során a csapat Oszcilláló Pulzáló Elektromos Mezőket (OPEF) használt szimpatikus rezonáns rezgések kiváltására, amelyek rövid idő alatt darabokra zúzták a hasnyálmirigy rák, a leukémia, a petefészekrák, valamint a veszélyes antibiotikum-rezisztens baktériumok (MRSA) célzott sejtjeit. Az alábbi képen a rezonáns frekvencia hatását láthatjuk leukémiás sejteken.

Csakúgy, mint a különböző hangfrekvenciák, melyek képesek összetörni a különféle típusú kristályokat és üvegeket, a mikroszkopikus élőlények összetörése is lehetséges, mert sok hasonló tulajdonsággal rendelkeznek, mint a folyadékkristályok.

Holland létrehozott egy eszközt, mely pulzáló plazma fényt használ, hogy a megfelelő frekvenciájú elektronikus jelet bocsássa ki, hogy ezáltal szimpatikus rezonáns rezgést indukáljon a célzott mikroorganizmusokban. Holland kutatása kimutatta, hogy nem csak meg lehet változtatni egy biológiai élő organizmus rezgését egy elektronikus jellel, de a különböző frekvenciák segítségével egymástól eltérő fajta mikroorganizmusok vehetők célba.

Az alábbi TED előadásban Anthony Holland feltárja ezt a felfedezést. Az előadás során Holland lenyűgöző videókat mutat be, hogy a különböző rákos sejtek hogyan reagálnak a tizenegyedik harmonikus frekvencia kombináció esetében. A kutatók több mint 15 hónapon keresztül több száz frekvencia kombinációt próbáltak ki, hogy megtalálják azt az egyet, amely rendelkezik a rákos sejtek megölésének potenciáljával. Holland célja az, hogy létrehozzon egy olyan kezelést, melyet a rákos sejtek összetörésére lehet használni, és azt fájdalommentesen és toxikus módszerek nélkül lehessen alkalmazni.

Forrás:

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2016/02/egy-attoro-felfedezes-azt-mutatja-hogy.html

 

 

 

Kapcsolódó témák:

 

 

 

 

 

Féreghajtó kúra:

 

Kapcsolódó témák – videók, kórokozók irtása népi-gyógyász módszerekkel:

 

Kinek javasolt:

 • gyomorsav túltengés esetén illetve reflux
 • bőrproblémák
 • puffadás, böfögés, bélgáz
 • gyomor bántalmak
 • túlzott étvágy
 • gyerekeknél étvágytalanság, ill. szelektív étkezési szokások
 • hajhullás
 • álmatlanság
 • depresszió
 • hasmenés, székrekedés
 • mindenféle allergiás és autoimmun betegségeknél
 • betegség megelőzés szempontjából évente ajánlott mindenkinek

Kúra alatt tilos a fogyasztása:

 • tej és tejtermékek
 • tojás
 • kávé
 • kakaó
 • cukor illetve édességek

Lefolyása: (általános tisztító kúra)

10 napon át minden reggel az F készítményből (fehér ürmös) 50 cseppet elkeverünk 0,5 dl vízben,

vagy teában. Fogyasztás után tilos mindennemű étel és ital bevitele 1 órahosszáig.

A 10 nap elteltével kiegészítjük az F2-es készítménnyel (fekete diós). Minden este 50 cseppet elkeverünk 0,5 dl vízben, vagy teában. Előtte 2 óra hosszával már ne táplálkozzunk.

Célszerű lefekvés előtt.

Tehát reggel F1, este F2.

A kúra addig tart, amíg mindkét üveg el nem fogy.

Jó egészséget!

Autoimmun betegségek esetében:

Két héten át minden reggel az F készítményből (fehér ürmös) 50 cseppet elkeverünk 0,5 dl vízben,

vagy teában. Fogyasztás után tilos mindennemű étel és ital bevitele 1 órahosszáig.

A két hét elteltével kiegészítjük az F2-es készítménnyel (fekete diós). Minden este 50 cseppet elkeverünk 0,5 dl vízben, vagy teában. Előtte 2 óra hosszával már ne táplálkozzunk.

Célszerű lefekvés előtt.

Tehát reggel F1, este F2.

A kúra addig tart, amíg mindkét üveg el nem fogy.

Amíg az autoimmun betegségek nem szűnnek, félévente ismételjük a kúrát.

A diétát ez alatt megszakítani nem szabad.

 

Féreghatás gyerekeknél:

A cseppek adagolása függ a gyermek testsúlyától. Itt csak az F1-es (fehér ürmös) készítménnyel végezzük a kúrát. A reggeli adagot annyi vízben, vagy teában oldjuk, amennyit a gyermek egyszerre meg tud inni. Fogyasztás után addig tartsuk a gyomor ürességét, ameddig csak lehet. Az esti adagot ugyan így. Előtte már minimum 1 órával ne legyen táplálék bevitel. Célszerű lefekvés előtt.

10-20 kg: 20x 10 csepp 10 reggel 10 este

20-30 kg: 20x 10 csepp 15 reggel 15 este

30-40 kg: 20x 10 csepp 20 reggel 20 este

40 kg felett a fenőt kúra alkalmazása ajánlott.

Gyerekeknél a kúra kettő hétig tartson. Amennyiben a tünetek nem múlnak. Két hét után ismétlés. A diétát tartani kell, amennyire lehet.

Jó egészséget!

 

Comments are closed.