Metamorf masszázs

Gondolatok a metamorf masszázsról:

Földi életünk során különböző lelki hatások érnek bennünket, melyek elraktározódnak a tudatunk mélyén.

Ezek lehetnek: traumák, sokkok, fájdalmak, megaláztatások, szégyenérzetek, szeretet megvonások, lelkiismeret-furdalások.

Különösen a magzati és kisgyermek korban ért traumák, hatások erőteljesebbek. Bár a gazdájuk (vagyis mi) már régen felejtettük a történéseket, de a lélek emlékszik rájuk: teherként, lelki sérülésként terhelik a személyiséget, fejtik ki kellemetlen hatásukat. Ezek a lelki blokkok, lelki gátak. Blokkolják a test és lélek szabad, egészséges energiaáramlását, ami után kihat a tudatra, mindennapi életre, de akár testi problémákat is okozhat.

Megakadályoznak minket abban, hogy teljes örömteli életet éljünk, mert a háttérből korlátozzák érzelmeinket és tudatunkat.

Metamorf masszázs, mint segítség:

Metamorf masszázs segít, mind a három múlt-síkon feloldani a problémákat. Segít az előző életekből áthozott tudattalan, hátráltató emlékek feloldásában, a magzati korban és születés utáni életben kialakult lelki blokkok feloldásában.

Használata a mindennapi életvitelben, életszemlélet változásában add segítséget. Rendszeresen végezve átalakulnak a kezelt személyben félelmek, gátlások, komor haragos gondolatok, nyomasztó érzelmek.

Segít nyitottabbá, oldottabbá, életerősebbé válni. Megnő az önbizalmunk, akarat erőnk és az önérvényesítéshez is több erőt kapunk. Erősödik az életbe vetett hitünk, életkedvünk, optimistábbá válunk.

Előhozza belőlünk azt, ami pozitívan hat az életünkre!

Ezáltal az életkörülményeink is kezdenek javulni.

Minden érdeklődőt várunk szeretettel!

Kapcsolat – bejelentkezés

Comments are closed.