Népi gyógyászat, shaolin masszázs, csont-rakás, kenés inazás

 

Különösen hatékony az alábbi tüneteknél:

Ajánlott: fej, nyak, váll, hát, csípő és végtag fájdalmakkal küzdőknek, lumbágósoknak!

Javasolom, ha fokozottan stresszes a munkája, statikus (monitor előtt ülő), vagy fokozott a fizikai terhelése munka közben!

Shaolin mély-masszázs kezelés utáni tudnivalók és tennivalók:

Kapcsolat – bejelentkezés

 

A tradicionális, ősi népi gyógyászat, korábban a mindennapi élet természetes része volt. A csontrakás, kenés, inazás, piócázás, ólomöntéses léleksúly-levétel, gyógynövény-teák és tinktúrák; mind-mind működő, tapasztalati úton fejlődő; ma úgy mondanánk természetgyógyászati módszerek voltak és a mai napig vannak.

A csont és izomrendszerünk, valamint egészségünk épsége, a mi odafigyelésünkön is múlik.

A mai pörgős világban sokszor nem gondolunk arra, hogy ahhoz hogy testünk magas hatásfokon és tökéletesen működhessen; ugyanúgy karbantartásra van szüksége; mint egy  a testünkhöz képest lényegesen egyszerűbb gépnek, pl.: kerékpárnak, autónak, stb…

A mozgáshiány, az ülőmunka miatti rossz tartástól, fájó háttal és végtagokkal éljük életünket, idejekorán lesz csontritkulásunk, meszesedünk. Nem kellene, hogy így legyen..!

Az izomzat kilazítása, az inak és ízületeket finom kimozgatása segítik az ízületek természetes helyzetbe való visszatérését.

Ez azért fontos, mert a stressz vagy rossz testtartás miatt görcsbe rándult izmok fájdalmasak, az ízületeket „elhúzzák” a helyükről, mellyel egyre rosszabb testtartás és erősödő fájdalmat, valamint az idegpályák és meridiánok blokkolása által belsőszervi problémákat eredményeznek!

A népi gyógyász technikákat kombinálom a shaolin mély-jóga-masszázzsal; amit ugyan masszázsnak hívjunk, valójában közelebb álla a passzív jógához, bár nem jóga. Alapja a csontkovácsolásnak, de nem csontkovácsolás; rendkívül pozitívan hat a test energetikájára, mégsem pont energetikai kezelés. Jó hatással van a nyirok keringésre, pedig nem nyirok masszázs.   Nyújtásokkal, kimozgatásokkal itt is dolgozunk; mégis más…

Sokan tradicionális japán (vagy: korokan, meridián, táltos) masszázsként ismerik, 3 egészségmegőrző – regeneráló módszer hatékony ötvözete. Speciális nyomó-gyúró mély jóga masszázs kezelés, nyújtások és kimozgatások tartalmaz, valamint a meridiánok, akupresszúrás pontokat kezelése, ellazítja a testet és energiával tölti fel! A kezelés célja a test szimmetriájának megteremtése, a test harmonizálása, öntisztító és öngyógyító folyamatainak a beindítása.

A masszázs kezelés nem a tünetekre irányul, hanem igyekszik megteremteni az energetikai egyensúlyt, ami közvetlen a tünetek testi okára hat ki, ahogyan ezt célozza a jóga az akupresszúra, reflexológia, chi-kung is!

Népi gyógyászat, shaolin masszázs, csont-rakás, kenés inazás, különösen hatékony az alábbi tüneteknél:

Egy rövid videó a parajdi gyógyító napokról, népi gyógyászokról:

 

Az összetett terápia  az alábbi tünetek, betegségek esetén hatásos; gyermek, felnőtt és idős korban  egyaránt:

 

Stresszből, statikus vagy fokozott fizikai terhelésből adódó háti, derék, csípő vagy lábfájdalmai vannak, csigolya- vagy medence-eltolódások, gerincferdülés

Kar, könyök, váll és nyakfájdalmak, fizikai, szellemi kimerültség, lumbágó, gerincferdülés, tartáshibák esetén, vagy ha sportolás okozta izom fáradtság kínozza. Gyerekek gyors növekedéséből, szellemi vagy fizikai túlterheléséből adódó tartás problémák.

Vérnyomás problémák, tüdő és szívproblémák, erős menstruációs fájdalmak, kismedence körüli problémák, gyulladások, ciszták, stb (meridián vonalak tisztítása – fizikai és energetikai módszerrel)

Különböző eredetű fejfájás, szédülés, gyomor, epe, vagy ha bélproblémák okoznak gondot!

(Hatékonyan, de csak energetikai kezeléssel hiszen a masszázs itt ellenjavallt: ropogó ízület, porc-kopás, porcporckorong-sérv, törött vagy szakadt csont-szalag és csontritkulás)

 

 

 

szines_kozep_hat_ropi_pozicio

 

 

Fizika beavatkozásra ellen javallatai:

Nagyfokú csontritkulás, visszeres testrészek, kismamák, szoptatós anyukák, nyílt seb, fertőző beteg, vérzékenység esetén, daganatos betegeknél, lázas, erősen köhögő betegek esetén!

A kezelt személy egészségi állapota, közérzete; 3-5 kezelés után általában látványos, jól érzékelhető mértékben javul.

A kezelés kiválóan alkalmas: az öngyógyító folyamatok beindítására, közérzet javítására, így minden betegség megelőzésében, prevenciójában segítséget nyújt. A teljes test kezelése, az összes főbb ízület igazítását foglalja magába. Célja a test szimmetriájának megteremtése! Ruhában, vagy alsóneműben történik, (praktikus: kényelmes pamut póló, és szabadidő és vagy fürdő ruha) talajra helyezett matracon, vagy kezelőasztalon, széken.

 

 

SI_rop_yumeiho_shaolin masszázs

 

 

Mikor és hol

Szerda

Csütörtök

 

Páratlan hét: 1.-3.

 

Pároshét: 2.-4.

 

 


Árak – kedvezmények:

Shaolin AKCIÓK! Árak – kedvezmények:

Kezelések Pécsett a belvárosban hétfőitől csütörtökig!

 

 

 

Masszázs kezelések  fix helyszínen:

Pécsett a  belvárosban, a Szliven áruház mögött!

 

 

Kapcsolat – bejelentkezés

 

irodai_evolucio

 

A shaolin (japán) nyomó-gyúró energetizáló-masszázs, Pécs belvárosban!

 

Kapcsolat – bejelentkezés

 

 

A piócás kezelésről:

 

A témához kapcsolódó webes tartalmak:

Comments are closed.