Shaolin mély-masszázs kezelés utáni tudnivalók és tennivalók:

 Kapcsolódó tartalmak:

 

 

A páciensek az állapotuktól függően a mély masszázs a kezelés után általában aEVOLUCO 2 jobb min. méregtelenítési folyamatok beindulása miatt, fáradtságot éreznek; nem feltétlen közvetlenül utána. Ezért kezelés után praktikus pihenni relaxálni! Nem praktikus pihenés nélkül vezetni, sőt veszélyes is lehet továbbá nagy koncentrációt igénylő feladatokba kezdeni.

 

VÍZ-cseppFontos sok folyadékot fogyasztani, segít ha a masszázs napján legalább 2-3 liter tiszta vizet iszunk, a felszabadított, kimasszírozott méreganyagok kimosása érdekében! (Javaslom a tisztított vagy a PI-vízet; minden 20 Kg testsúlyra 0,8-1 liter folyadékfogyasztás javasolt)

 

 

Egy masszázskezelés az átlagos felnőtt emberi test számára nem elegendő ahhoz, hogy

szimmetria rajz

szimmetria rajz

a helyes szimmetrikus állapotot beállítsuk, a test 1-3 nap után törekszik felvenni az előzőleg megszokott helytelen tartást. Egy átlagos páciensnek általában 3-4 kezelésre van szüksége a tartósan laza szimmetrikus test eléréséhez (kezelések közt elegendő 3-7 nap szünetet tartani) súlyosabb esetben 8-10 kezelés szükséges! Ezt követően életmódunkhoz képest elegendő havi 1-2 alkalom jó állapotunk megtartásához.

Az említett testi igényekhez alakítottuk ki bérlet akcióinkat:

 

Valamint ajánlott még kezelés után alkalmazni az alábbi SPA technológiát (a készülék a 2003-as kémiai Nobel díjas felfedezés alapján működik):

Ajánlott kiegészítő kezelések: SPA méregtelenítő ionizátor és infraterápiás készülék

 

Ajánlott még a kezelés kiegészítéseként:

Böjtök tisztító kúrák: fokhagyma tinktúra és máj méregtelenítés

 

Továbbá, ha komoly szervi és lelki eredetű problémái vannak:

Prána vagy reiki energia kezelés

 

Szereti az ínyenc és mégis rendkívül intenzív hatású masszázst? Ha igen, próbálja ki egyszer ezt a shaolin eredetű masszázsfélét!

 

Gyógyító Buddha mandala-

 

 

Comments are closed.