A shaolin nyomó-gyúró energetizáló jóga masszázs, Pécs belvárosban!

 

Ha ellazulásra , vagy testi lelki egyensúlyra vágyik, térjen be hozzánk egy shaolin mély-jóga masszázsra!

 

 

Árak – kedvezmények:

Shaolin AKCIÓK! Árak – kedvezmények:

 

Kezelések Pécsett általában: hétfőn és kedden napokon kivitelezhetőek!

 

Amiben segíteni tudunk:

 

  • Stresszből, vagy fizikai terhelésből adódó háti, derék, csípő vagy lábfájdalmai vannak, csigolya- vagy medence-eltolódások, gerincferdülés, porckorong-sérv

  • Kar, váll és nyakfájdalmak,  lumbágó, gerincferdülés, tartáshibák esetén, vagy ha sportolás okozta izom fáradtság kínozza.

  • Fizikai, szellemi kimerültség,  stressz okozta görcsös izomcsomók oldása, egyéb kellemetlen testi tünetek enyhítése.

  • Gyerekek gyors növekedéséből, szellemi vagy fizikai túlterheléséből adódó tartás problémák.

  • A kezelés célja: a lelki-szellemi harmónia és testi szimmetria visszaállítása!

 

 

Szenteljen magára egy órát s próbálja ki ezt a csodálatos keleti masszázstechnikát,   nyerje vissza vitalitását, energiáját egy rövid de rendkívül hatékony kezeléssel !

 

Figyelem!

A masszázs nem a luxus része, hanem az egészségünk megőrzésének fontos módszere!

 

A témához szorosan kapcsolódó webes tartalom:

Kapcsolat – bejelentkezés

Shaolin mély-masszázs kezelés utáni tudni valók

Vándor népi gyógyászat, shaolin masszázs, csont-rakás, kenés inazás

Prána vagy reiki energia kezelés

 

 

 

Egészség yantra mandala-Sokszor nem gondolunk arra, hogy ahhoz hogy testünk magas hatásfokon, tökéletesen működhessen, ugyanúgy karbantartásra van szüksége; mint egy a testünkhöz képest lényegesen egyszerűbb gépnek, pl.: kerékpár, autó, stb…

A  shaolin masszázstechnika, melyet sokan tradicionális japán (vagy:  korokan, meridián, táltos) masszázsként  ismernek, 3 egészségmegőrző – regeneráló módszer hatékony ötvözete. ( masszázs, nyújtás, energetizálás; izom, ízületi és energetikai blokkok oldása)

A speciális nyomó-gyúró masszázs alkalmazása ellazítja és új életre kelti a feszült, fáradt izomzatot. Akupresszúrás pontokat, meridián vonalakat kezel, serkenti a test energiakeringését, valamint fokozza az öngyógyító méregtelenítő folyamatok beindulását. A masszázst elsősorban mozgásszervi panaszok kezelésére-enyhítésére alkalmazzák, de sportteljesítmények fokozására, betegségek megelőzésére és kialakult betegségek gyógyítására, stresszoldásra is kiválóan alkalmas!

 

szimmetria rajz

szimmetria rajz

Ennek a masszázsnak az alapjai eredetileg shaolin harcművészek tudására vezethető vissza, ők alkalmazták testi-szellemi teljesítőképességük fokozására és egészségük megőrzésére. A mai időkben:  főként az egészségmegőrzésére, a stresszes területek oldására;  valamint a testi-lelki egyensúly visszaállításának hatékony gyógyító módszere! A kezelés célja a test szimmetriájának megteremtése, így szinte bármilyen tünet esetén alkalmazható.

 

gerinc szímmetria 4-es pozicióKülönösen hatékony különböző s ajánlott: gerinc és mozgásszervi betegségeknél, menstruációs fájdalmak enyhítésére, különböző eredetű fejfájásoknál, kimerültség, stresszes életvitel ellensúlyozására, immunrendszerünk megerősítésére!

 Kapcsolat – bejelentkezés

 

5_masszazy_pozicioTeljes kezelés minimum: 55-60 perc! A teljes test nyomó-gyúró masszázsa, minden fő meridián kezelését és az összes főbb ízület finom igazítását foglalja magába. Tradicionálisan ruhában történik, (praktikus: kényelmes pamut póló és szabadidő ruha) talajra helyezett matracon, tatamin.

 

Az összetett terápia  az alábbi tünetek, betegségek esetén hatásos; gyermek, felnőtt és idős korban  egyaránt:

 

Stresszből, statikus vagy fokozott fizikai terhelésből adódó háti, derék, csípő vagy lábfájdalmai vannak, csigolya- vagy medence-eltolódások, gerincferdülés

Kar, könyök, váll és nyakfájdalmak, fizikai, szellemi kimerültség, lumbágó, gerincferdülés, tartáshibák esetén, vagy ha sportolás okozta izom fáradtság kínozza. Gyerekek gyors növekedéséből, szellemi vagy fizikai túlterheléséből adódó tartás problémák.

Vérnyomás problémák, tüdő és szívproblémák, erős menstruációs fájdalmak, kismedence körüli problémák, gyulladások, ciszták, stb (meridián vonalak tisztítása – fizikai és energetikai módszerrel)

Különböző eredetű fejfájás, szédülés, gyomor, epe, vagy ha bélproblémák okoznak gondot!

(Hatékonyan, de csak energetikai kezeléssel hiszen a masszázs itt ellenjavallt: ropogó ízület, porc-kopás, porcporckorong-sérv, törött vagy szakadt csont-szalag és csontritkulás)

 

Ez a felvétel Pécsett a Tudásközpont Könyvtári éjszakák egészségnapján készült, itt egy tíz perces videóban összefoglalom, miből áll a shaolin masszázs kezelés nálunk:

 

 

 Kapcsolat – bejelentkezés

szines_kozep_hat_ropi_pozicio

A kezelés célja a test szimmetriájának megteremtése, a test harmonizálása, öntisztító és öngyógyító folyamatainak a beindítása. Így szinte bármilyen tünet esetén alkalmazható. Stresszes életvitel ellensúlyozására, immunrendszerünk megerősítésére!

 

A shaolin masszázs során a test izmai ellazulnak, az egész szervezet felélénkül, a test energiakeringése,  a  meridián vonalak masszírozása nyomán jelentős mértékben javul. A vendég kellemes, meditatív állapotba kerül, a hétköznapok feszültsége feloldódik, az ember lelki-szellemi működése kiegyensúlyozottabbá válik. A kezelt személy egészségi állapota,  3-5 shaolin masszázs kezelés után általában látványos, jól érzékelhető mértékben javul.

 

SI_rop_yumeiho_shaolin masszázsA kezelés kiválóan alkalmas a szervezet immunrendszerének erősítésére, a közérzet javítására, így minden betegség megelőzésében nagy segítséget nyújt. A kezelés utáni tudnivalókról itt olvashat:  Shaolin mély-masszázs kezelés utáni tudni valók

 

Árak – kedvezmények:

Shaolin AKCIÓK! Árak – kedvezmények:

 

Kezelések Pécsett általában: hétfőn és kedden kivitelezhetőek!

 

 

Kapcsolat – bejelentkezés

 

 

Szereti az ínyenc és mégis rendkívül intenzív hatású masszázst? Ha igen, próbálja ki egyszer ezt a shaolin eredetű masszázsfélét!

 

Masszázsra ellen javallatai:

Nagyfokú csontritkulás, kismamák, szoptatós anyukák, nyíltGyógyító Buddha mandala- seb, vérzékenység esetén, trombózisos, visszeres testrészek – felületek kihagyandóak; daganatos betegeknél, lázas, erősen köhögő, vagy fertőző betegek esetén, komoly cukorbetegség esetén!

 

 Kapcsolat – bejelentkezés

 

Idézet  Az Ember, mint energia rendszer cikkből: A meridiánok rendszere, azaz az energia csatornáink, vezetékeink komplett rendszere, bővebben:

Prána, reiki, csakrák, meridiánok, energia-kezelések

Az auránkon és csakráinkon át testünkbe kerülő energia a meridiánjainkon, vagyis az energia csatornáinkon átáramlik a szerveinkhez. Tehát ezek az energia csatornák az energia áramlásának színterei. Az egészség keleti fogalma: az életerők, s  az életenergiák szabad áramlása. A betegség ezen áramló energiák megrekedése és elakadása. 12_fo_meridian_nagyVagyis minden egyensúlytalanság, betegség, diszharmónia, az energia áramlás lassulására vezethető vissza. A meridiánok energia áramlásának zavara legalább két szervben okoz problémát, az egyikben hiányt, a másikban többletet okoz. Így egy tünet mindig egy jelzés is az energetikai állapotunkról, ezért a kezelés nem a tünetekre irányul, hanem igyekszik megteremteni az energetikai egyensúlyt  (pl. shaolin, vagy siacu masszázzsal, energetikai kezeléssel, akupunktúra, akupresszúra, reflexológia alkalmazásával).

 

A témához kapcsolódó webes tartalmak:

Shaolin mély-masszázs kezelés utáni tudni valók

Ajánlott kiegészítő kezelések: SPA méregtelenítő ionizátor és infraterápiás készülék

Böjtök tisztító kúrák: fokhagyma tinktúra és máj méregtelenítés

Sok információ a SÓ-ról, itt:

Frekvencia kezelés, kórokozó-parazita írtás, Frekvenciák a gyógyításban

Dr House és a Shaolin masszázs

A siacu pontnyomásos masszázs

Aranyér, hátfájás és a barnaköles gyógyító-regeneráló hatásai

Cápa porc kapszula ízületi kopások + mozgás és joga

 

Kapcsolat – bejelentkezés

Comments are closed.