Böjtök tisztító kúrák: fokhagyma tinktúra és máj méregtelenítés; Somlósi féle kávés beöntés

 

 

Mi itt két nagyon hatékony módszert ajánlunk, az egyiket a máj méregtelenítésre, a másik a érfalak tisztítására.

 

 Kapcsolódó tartalmak:

Shaolin mély-masszázs kezelés utáni tudni valók

Prána vagy reiki energia kezelés

Ajánlott kiegészítő kezelések: SPA méregtelenítő ionizátor és infraterápiás készülék

Frekvencia kezelés, kórokozó-parazita írtás, Frekvenciák a gyógyításban

Cápa porc kapszula ízületi kopások + mozgás és joga

Kapcsolat – bejelentkezés

 

 

Fokhagyma tinktúra

Fokhagyma eszencia kúra – Dr. Domján László

Dr. Hermann István elmesélte, hogy édesapja tüdejét néhány éve azért nem merték megoperálni, mert az ultrahang- és a röntgenvizsgálat tanúsága szerint olyan mértékű érelmeszesedése volt, hogy az aortája gyakorlatilag törékeny „porceláncsővé” vált. A sebészek attól féltek, hogy a főverőér érintésekor az menthetetlenül sérül, és a beteg elvérzik. István hallott egy ősi receptről, amit egy Unesco-expedíciótalált néhány éve Kínában. Kipróbálta, és édesapja aortája – orvosa ugyancsak nagy meglepetésére – teljesen mészmentessé vált, amint azt az ultrahangvizsgálat egyértelműen jelezte! Orvosi szempontból ez egyszerűen döbbenetes! Mivel manapság a legtöbb halálesetet és számtalan, súlyos tünettel járó betegséget végső soron az érelmeszesedés okoz, ezért örömmel adom közre az egyszerű receptet. (Én is rögtön készítettem egy-egy adagot a szüleimnek és magamnak.

Adagolása: mindig evés előtt kell meginni, kevés tejben, gyümölcslében
vagy vízben elkeverve:
Reggel – Délben – Este
1. nap: 1 csepp – 2 csepp – 3 cseppFokhagyma egy fej
2. nap  4 csepp – 5 csepp – 6 csepp
3. nap: 7 csepp – 8 csepp – 9 csepp
4. nap: 10 csepp – 11 csepp – 12 csepp
5. nap: 13 csepp – 14 csepp – 15 csepp
6. nap: 15 csepp – 14 csepp – 13 csepp
7. nap: 12 csepp – 11 csepp – 10 csepp
8. nap: 9 csepp – 8 csepp – 7 csepp
9. nap: 6 csepp – 5 csepp – 4 csepp
10. nap: 3 csepp – 2 csepp – 1 csepp
11. naptól: napi 3 x 25 csepp, amíg a folyadék el nem fogy.

 

A kúra idején érdemes a szokásosnál több folyadékot fogyasztani.
7 évig nem kell megismételni a kúrát. Ha valaki kedvet érez hozzá, javaslom próbálja ki, hiszen veszélytelen, és viszonylag olcsó szerről van szó:

A 33 dkg megtisztított fokhagymát fokhagymaprésben szétnyomunk, majd 10 napig áztatjuk 3 dl, 96%-os, gyógyszertárban kapható alkoholban, lezárt üvegben.

Közben naponta egyszer fellötyköljük, hogy a fokhagyma hatóanyagainak kioldódását ezzel is serkentsük. Ezt követően a pépet tiszta ruhán átszűrjük üvegbe. A nyert folyadék tömény, ragacsos fokhagymakivonat.

Gyógyulást kívánok mindenkinek!

 

Kapcsolódó témák:

Ajánlott kiegészítő kezelések: SPA méregtelenítő ionizátor és infraterápiás készülék

Frekvencia kezelés, kórokozó-parazita írtás, Frekvenciák a gyógyításban

Prána vagy reiki energia kezelés

 

 

 

Máj- és epehólyag tisztító kúra

 

 

Tudta-e, hogy….

 

Apró epekövek….. a felnőttek 90%-ának a májban találhatóak kövek (legalább 3 kis kő), de 99%-uk nem is tud a létezésükről, egyes embereknek akár 3000 kő is lehet a májában és ugyanennyi az epehólyagjában a 14 és 18 év közötti gyerekek 15-30%-ának található kő a májában (legalább 3 kis kő), a 35 évnél idősebb emberek 95%-ának van kő a májában és az epehólyagjában, de közülük nagyon kevésnek van tüneteik? (Forrás: http://www.curezone.com/cleanse/liver/)

 

A gyomorral ellentétben a máj ritkán jelzi közvetlenül, ha nehézségei vannak, vagy a figyelmünket igényli. Közvetetten jelez azonban, ha működése zavarokba ütközik:

Az összes gyomorbaj, emésztési rendellenesség fekélyek, számlálhatatlan szellentés gyógyíthatatlan, amíg a máj és az epevezeték lerakódásokkal terhelt.

bőrirritáció, gyenge látás, emésztési problémák, vastagbél problémák, rendszertelen menstruáció, visszatérő fejfájás, súlygyarapodás, fáradékonyság, légzési nehézségek, memória- és koncentrációs zavarok, ízületi bántalmak vagy súlyosabb betegségek, szívbetegségek, rák, cukorbetegség, alzheimeri kór

Csak hogy egy párat említsünk. Nem fordulna elő, ha a máj optimálisan működne.

 

A máj megtisztítása az epekőtől drámaian javítja az emésztést, ami egészségünk alapját képezi. Akár a már kialakult allergiák megszűnésére is számíthatunk minden egyes tisztítás alkalmával. Eltünteti továbbá a váll-, felkar- és hátfájdalmakat is. Több energiánk lesz és általános közérzetünk, nagymértékben javul.

 

A máj feladata az epe termelése. A máj tele van vezetékekkel, melyek az epét egy nagy epevezetékhez szállítják. Ide csatlakozik az epehólyag is, amely egy nagy tárolóként funkciónál.

 

Sok ember, köztük gyerekek esetében az epevezetékeket epekövek zárják el. Néhányan allergiáktól szenvednek, míg mások tünetmentesen élik életüket. Az epehólyag röntgennel történő vizsgálatakor semmi sem mutatható ki. Általában ezek a kövek nem az epehólyagban vannak, további kicsik és még nem kövesedtek, így röntgenképen nem láthatóak. Több mint fél tucat verziója létezik a köveknek, legtöbbjük belsejében koleszterin kristály található. Lehetnek feketék, pirosak, fehérek, zöldek vagy világosbarna színűek. A zöldek színét az epe adja. Alkalmanként több kő egy nagyobbá áll össze.

 

Amint a kövek mérete nő és száma gyarapodik, egyre nagyobb nyomást gyakorolnak a májra, ezáltal a máj egyre kevesebb epét termel. Képzeljük el egy apró kövekkel teli kerti locsolócsövet, egyre kevesebb víz tud átjutni a csövön, így annak az esélye is egyre csökken, hogy a víznyomás kilökje a köveket a csőből. Az epekövek jelenlétével egyre kevesebb koleszterin hagyja el a szervezetet, a koleszterinszint emelkedik.

 

A Hold-ciklus és a böjt időpontja

Az élet minden formája természetes ritmusokat és meghatározott ciklusokat követ. Ahogy a tengerek árapály-mozgását a Hold idézi elő, úgy az ember is alá van vetve neki, hiszen életének kezdetén testének háromnegyede, legkésőbb pedig kétharmada vízből áll. Nem véletlen, hogy a kezdőknek sokkal egyszerűbb a böjtöt teliholdkor és az azt követő fogyó Holdkor kezdeni, ilyenkor ugyanis a szervezet automatikusan az elengedésre, a méregtelenítésre és a leadásra van beprogramozva. Növekvő Hold idején ezzel szemben sokkal nehezebb a dolgunk, szervezetünk ugyanis ezekben a napokban a megőrzésre, a raktározásra rendezkedik be. (Forrás: http://www.astronet.hu/test-es-lelek/egeszseges-etelek/mikor-bojtoljunk-101710)

 

 

A kúra leírása

 

Hozzávalók:

 

–         egy fedeles edényGrapefruit

–         1 nagyobb vagy két kisebb grapefruit

–         1,25 dl hidegen sajtolt extra szűz olívaolaj

–         4 evőkanál keserűsó (magnézium-szulfát)

–         7,5 dl víz és jó pár tekercs Eü papír

–        egy beöntő szett

–       eukaliptusz olaj és grapefruit mag olaj

 

Lehetőség szerint olyan napokat válasszunk a kúrára, amikor zavartalanul pihenhetünk. A második napra semmilyen programot ne szervezzünk. Mivel a szervezetet elég nagy folyadékveszteség éri, nagyon meleg nyári napokra se időzítsük a kúrát.

 

Nulladik pont:

 

Mielőtt a kúrát elkezdjük, ha epeműtétünk volt; egy hétig igyunk meg naponta egy liter natúr szűrt almalét!

Praktikus és nagyon fontos (!) egy beöntést is adni magunknak a böjt napján délután: 16-17 óra körül, még az első adag keserűsó keverék elfogyasztása előtt. Ez lehet híg menta, borsmenta teával készíteni, adjunk hozzá 15-20 csepp eukaliptusz olajat

1.nap       

 

Csak olyan gyógyszereket vegyünk be, melynek szedése elkerülhetetlen. Még vitaminokat se vegyünk be, sem másmilyen táplálék-kiegészítőt.

Reggelire és ebédre könnyű, zsírmentes ételeket együnk, kerüljük továbbá a fehérjefogyasztást. Ehetünk gyümölcsöket, gyümölcslevet, kenyeret mézzel (de nem vajjal vagy tejjel), héjában sült krumplit vagy egyéb zöldségeket. Ez lehetővé teszi, hogy az epe nagyobb nyomást fejtsen ki a májban. A nagyobb nyomás több kő eltávolítását eredményezi.

 

14:00 óra     Délután 2 óra után ne együnk ne igyunk. Ha nem tartjuk be ezt a szabályt, később igen rosszul érezhetjük magunkat. Készítsük el a keserűsó oldatot: 7,5 dl vízben keverjük el a 4 evőkanál keserűsót. A keveréket osszuk el négyfelé és tegyük a hűtőbe.

 

18:00 óra   Igyuk meg az első adag keserűsó keveréket. Nevéhez illően elég keserű, aki nem bírja az ízét, esetleg igyon egy-két korty vizet, vagy öblítse ki a száját. A kellemetlen íz egyébként pár percen belül elmúlik magától is. Ha az olajat és a grapefruitot eddig a hűtőben tároltuk, vegyük ki, hogy legyen ideje megmelegedni.

20:00 óra      Igyuk meg a második adat keserűsó keveréket. Végezzük el az esti teendőinket, készüljünk lassan a lefekvéshez. Az időzítés kritikus, ne térjünk el 10 percnél többel.

 

21:45 óra    Öntsünk 1,25 dl olívaolajat a fedeles edényünkbe (ez lehet egy egyszerű befőttesüveg is). Facsarjuk a grapefruitot az edényünkbe. Adjunk hozzá 20 csepp grapefruit mag olajat. Így körülbelül 2,5 dl folyadékot kell, hogy kapjunk. A grapefruit lé kb. 1,25 – 1,9 dl legyen. Zárjuk le az edényt és erősen rázzuk addig, amíg vízszerű folyadékot nem kapunk. Látogassuk meg a toalettet, még ha késünk is a tíz órai italunkkal. Ne késsünk 15 percnél többet.

 

22:00 óra     Igyuk meg az imént mixelt italunkat, méghozzá állva. Igyuk meg az egész mennyiséget 5 percen belül (a legjobb nagy levegőt venni és egyszerre meginni az egészet). Azonnal feküdjünk le. Ne takarítsuk ki a konyhát, ne rakjuk el a hozzávalókat. Feküdjünk a hátunkra, fejünk alatt magas párnával. Próbáljunk mozdulatlanul maradni legalább 20 percig. Ha mindent jól csináltunk, érezhetjük, ahogy a kövek vándorolnak bennünk. Próbáljunk meg minél hamarabb elaludni. Akinek alvási nehézségei vannak, szigorúan természetes alapanyagú altatót vehet be ( ezt a 10 órai ital első kortyaival lehet bevenni). ( Az amerikai irodalom egy „ORNITHINE” nevű gyógyszert javasol.)

 

2. nap

 

Amint felkeltünk, megihatjuk harmadik adag keserűsó keverékünket, majd visszafekhetünk pihenni. Ne igyuk meg a harmadik adagot 6:00 óra előtt.

 

2 órával később  Igyuk meg az utolsó adag keserűsó adag keveréket. Ismét visszafekhetünk pihenni.

 

Újabb 2 órával később  Igyunk gyümölcslevet vagy ásványvizet. Fél órával később gyümölcsöt, majd további egy óra elteltével egyéb ételt is fogyaszthatunk, de ajánlatos kímélő ételekkel kezdeni. Estére teljesen jól kell, hogy érezzük magunkat.

 

Hogyan sikerült a tisztítókúra?

 

Rögtön reggel számítsunk erős hasmenésre. A salakanyaggal együtt a kövek is távoznak. Számíthatunk különböző színű ( fehér, sárga, fekete vagy zöld) és méretű (borsó-lencse és bab nagyságú és kisebb) kövekre. A tisztítást két hetes időközönként lehet elvégezni.

Sose végezzünk tisztítást, ha nem vagyunk egészségesek.

A kúrát követő délelőtt fogyasszunk könnyed ételeket, majd fokozatosan térjünk vissza a szokásos étrendünkhöz!

 

Forrás: http://www.curezone.com/cleanse/liver/huldas­­_recipe.asp

Kapcsolódó témák – videók, kórokozók irtása népi-gyógyász módszerekkel:

https://www.youtube.com/watch?v=GgktvvWzPU4

https://www.youtube.com/watch?v=JxfM86oDhsE

 

Bővebben az alábbi oldal alján:

 

 

Somlósi Lajos által ajánlott; gerzson terápiában is alkalmazott kávés beöntés:

„A halál a belekben lakozik!”

Ezt a mondást Hippokratesznek tulajdonítják, aki az ókor egyik legnagyobb ismert gyógyítója volt (ie. 460 – ie. 365). A mai utódok gyakran hivatkoznak nevére, de vajon olvasták-e műveit? Ismerik-e a hippokrateszi eskü EREDETI szövegét?
Ha igen, vajon mit kezdenek gyógyszerészeink, orvosaink az alábbi mondatokkal: „Senkinek sem adok majd mérget, még ha kéri is; sőt még csak ilyen tanácsot sem adok neki. Hasonlóképp egyetlen asszonynak sem adok magzatelhajtó szert.” … „Tisztán és szeplőtelenül fogom eltölteni életemet, gyakorolni mesterségemet.”
Ha az ember ráhangolódik Hippokratész gondolatmenetére, hamar megérti, miért emeli ki az ókori mester épp a beleket: itt dől el mi az, amit a külvilágból befogadok, magamévá teszek és mi az, amit elutasítok, kirekesztek magamból. Röviden: mi az, ami ÉN vagyok és mi az, ami NEM ÉN vagyok!
Mesterünk rátapintott a lényegre: itt a legkönnyebb elrontani. Minden Földre születő gyermek önálló, egyedi küldetéssel vág neki az útnak. Ha szabadon tapogathatná ki, tapasztalhatná meg életfeladatát, ösztönei, lelkiismerete mutatná a helyes irányt. Sajnos szülei, tanítói, környezete „segítenek” neki, egyre durvábban erőszakolják meg lelkét, egyre több ÉN-ről mond le magában, egyre több NEM ÉN rakódik le belsejében – beleiben.
Az évtizedek óta a beleinkben rothadó párizsi, macisajt és műanyag hegyek csak fizikai kivetülései annak a töménytelen megalkuvásnak, hibás tudásnak és a mesterséges világnak, amiben felnőttünk. Miattuk nem tudjuk befogadni az éltető, a testünket – lényünket valóban tápláló külvilági erőket ideje, hogy megszabaduljunk tőlük. Folytassuk hát az előző számban elkezdett tisztító kúrát,

Tisztítsuk meg belsőnket!
A magyar gyógyító hagyományban – a kínai tanításoktól eltérően – az emésztő rendszer és a belek a földelemhez tartoznak. A népi gyógyászat alapelve a „kutyaharapást szőrével”, az azonost az azonossal való gyógyítás (ugyanúgy, mint a homeopátiában). A legegyszerűbb, akár hetente elvégezhető béltisztításhoz is földet (agyag) használunk:
Szárítsuk meg, és törjünk porrá bármilyen agyagot (falu széli agyagbánya, művészellátó stb.). Tegyük ki a napra egy napra, hadd vigyen fényt az alvilágba! Keverjük össze esővízzel pépesre, és minden étkezés előtt együnk pár evőkanálnyit. Ez a finom súrolószer fellazítja a belek falait borító lepedéket, kitisztítja a bélbolyhok közeiben rothadó, élősködőkben gazdag lerakódásokat. Egyetlen hátránya a szokásos: ingyér van …
A magyar hagyományban durvább esetekben is gyógyítottak földdel, erős mérgezések esetén (pl. gombamérgezés) a pórul járt embert nyakig beásták. Az ilyenkor bekövetkező „csodás” gyógyulások magyarázata az, hogy a bőr mindenből másodlagos szervünk (légzés, ürítés, méregtelenítés stb.), így az agyonmérgezett máj feladatát is át tudja venni, képes méregteleníteni a szervezetet. Valószínűleg ez a működési elve a mozgásszervi betegségek gyógyítására használt iszappakolásnak is, a bőrön keresztüli méregtelenítés segít az ízületek mozgását korlátozó ásványi lerakódások megszűntetésében.
Komolyabb egészségügyi problémák, neadjisten rák esetén komolyabb béltisztítás, beöntés szükséges. A következőben egy olyan, hagyományokon alapuló kúrát szeretnék bemutatni, amely elvégzéséhez semmilyen drága vagy nehezen beszerezhető anyag nem kell és több ezer ember próbálta már ki sikerrel. A leírás Somlósi Lajos előadásai alapján készült:
Béltisztítás beöntéssel
„A bél falán az akár több évtizedes lerakódások miatt az igazi táplálékok nem tudnak fölszívódni, mérgezik a belek közelében lévő szerveket, melyeket telítettsége el is nyomhat, eldeformálhat. A beöntések előtt érdemes az évtizedes lerakódásokat meglazítani, illetve feloldani. Erre kiválóan alkalmas a magnézium klorid, a faszén, az agyag, a mustármag, a ricinusolaj, a lenmag, a tarackbúza gyökér, a szappanfű gyökér, a gesztenye levél, a fekete éger kéreg, az izlandi zuzmó, a bolhafűmag stb.
Három felnőtt közül egy béllázban szenved és teli van parazitákkal. Az ipari táplálékokon felnevelkedő gyermekek közül háromból kettőnek olyan szintű dugulásai vannak, melyek gyakran összetéveszthetők a rákos daganattal.
Az évtizedek alatt a bélben lerakódott maradékok szabályosan belekötnek az emésztőrendszerbe, fényes, fekete áthatolhatatlan és kemény réteget alkotva, amely az 5-7 cm vastagságot is elérheti. A bélrendszer elhalt sejtjeiből, az elhalt baktériumok millióiból, az alvilági lények ürülékeiből, az epeváladék sóiból, koleszterolból, orvosságmaradékokból, emészthetetlen ipari élelmiszerek hosszú sorából áll össze.
A vastagbél baktériumai, ha évekig a bélsár mocskában kénytelenek dolgozni, akkor rákkeltő anyagokat kezdenek előállítani. A lerakódások helyéről induló véráram és a test meridiánjai a szervekhez viszik az információt. A vastagbél tisztaságának létfontsságú mivolta ma nem ismert!
A vastagbél állapota a magunkhoz vett élelmiszer vagy étek minőségétől és az étkezés módjától függ. A vastagbél lerakódásainak rothadéka elképesztő bűzt áraszt és a bélfalon át mérgezi a vért és a többi szervet. Legelőször a nemző szerveket és a nemi mirigyeket megbénítva, így hatástalanítva a nemiség nemes mivoltát és valós alkotás területét valamint a szervezet alkímiai átalakító képességét.
A belső nemi szervek legtöbb betegsége (menstruációs zavarok, fájdalmak, gyulladások, daganatok, ciszták, fibrómák, folyások, méhszájsüllyedés, elzáródások, prosztata betegségek stb.) innen ered. Remélhetünk-e gyógyítást ezen a területen, amikor ezekhez folyik legközelebb a bélsár trágyahegyeinek a leve?
Az immunrendszer összes végződése a vastagbélbe fut, így ha azt erősíteni akarjuk, ki kell tisztítanunk a vastagbelünket. Amint a vér megtisztul, megújul, a hasznos tápanyagok eljutnak a szervekhez, immunrendszerünk felerősödik, kitisztul a tekintet, selymesebbé válik a bőr, életerőnk és életkedvünk erőre kap és derűssé válnak gondolataink. Annak van rá leginkább szüksége, aki legjobban tiltakozik ellene. A folyamatot átélni nem undorító és gusztustalan, hanem felszabadító és örömteli érzés.
A beöntést este végezzük, mivel fontos az utána lévő pihenés. A helyiség ne legyen hideg, ne legyen huzatos. Ha van lehetőség rá, a fürdőszobában törülközőn vagy fürdőszoba szőnyegen fekve, ha nincs akkor a szobában, mellénk készítve egy vödröt. A kúra első alkalmaira hat liter vízre lesz szükségünk, később négy literre.
A vizet felforraljuk és visszahűtjük kézmelegre (40-42 fokra). Ha klóros a csapvíz, több mennyiséget forralunk, majd megvárjuk, hogy a klór leülepedjen. Ezt az egy-két litert ami az ülepedett klórt tartalmazza, ne használjuk! A kúrára a forrásvíz illetve a desztillált víz kiváló! Az első 2 liter víz legyen tiszta víz, a második és harmadik 2 liter lehet gyógytea vagy agyagos víz (a gyógynövényekből készült főzet az éppen aktuális problémákat is segíti megoldani, pl.: a kamilla fertőtlenít, a fekete üröm féregtelenít, a zsályának összehúzó hatása van). A vízhez és a teához adunk eukaliptusz olajat, maximum 10 cseppet, vagy citromolajat, vagy egy citrom levét átszűrve.
A beöntő készülék tartályát a “testhez való csatlakozástól” mérve 1-1.5 méterre fölakasztjuk (patikákban beszerezhető, de ne a pumpásat vegyük, annak kevés az űrtartalma). Minél magasabb annál gyorsabb a víz folyása. Kezdőknek talán az egy méter a legmegfelelőbb. A beöntő csővéget vizsgáljuk át, van-e rajta a gyártás során keletkezett sorja. Ezt vágjuk le és csiszoljuk simára, majd fertőtlenítsük főzéssel. A fertőtlenítést minden használat után végezzük el!
A csövecske végét és végbélnyílásunkat kenjük be szezám, olíva vagy más nemes olajjal. A behelyezés előtt nyissuk meg a csapot, engedjük ki a levegőt, majd zárjuk el. A bal oldalunkra fekszünk nyújtott bal lábbal és a mellkas elé felhúzott jobb lábbal. Teljes béke és nyugalom szükséges!
Imával kisimíthatjuk a gondolatainkat és testünk görcsösségét. Lazíthatjuk végbelünk izmait, és a rekeszizmot. Fönt a tüdőbe lélegzünk nem a hasba. Ha valakinek a zene segít ellazulni, harmonikus zenéket hallgasson a művelet közben. A meggyújtott gyertya a tűz elem jelenlétével az energetikai tisztításban segédkezik.
A csövecskét helyezzük be a végbélbe, majd csapocskát nyissuk ki. Először a készülékünkben két liter kézmeleg tiszta víz van. Engedjük be ezt a mennyiséget, majd kb. 3-5 percig a bal oldalunkon maradjunk fekve, majd középre hanyatt, utána jobboldalunkra, hogy a vakbél területét is átjárhassa a víz. Ezután eresszük ki a folyadékot.
Ha valakinek nagyon erős ingere támad az ürítésre, amin már nem tud úrrá lenni, az a csapocskát zárja el, majd nyugodtan ürítsen! Nem szabad túlerőltetni! Próbálkozzék újra! Az ürítési inger a cső összecsípésével, vagy a csap elzárásával és nyugodt felső légzéssel némi gyakorlattal kiküszöbölhető. Így tovább benntartható a víz.
A második és harmadik menetben már lehet két liter gyógynövény főzet a készülékünkben. A beeresztés után a benntartás mellett gyertyaállást, ugrándozást, hasfalmasszírozást is végezhetünk, kinek-kinek vérmérséklete szerint. Gondolatainkban megkérjük a víz angyalát, segítse tisztulásunkat, s meg is tapasztaljuk mennyi bűzös, rothadó salakot hoz ki belőlünk az áldott víz. S ahogy magunk mögött hagyjuk mérgeinket, úgy szabadul fel a lehetősége annak, hogy a test a lélek templomává válhasson.
A kúra első 6 literes alkalma után, két napra rá újra beöntünk, majd két-három napra rá 4 literrel tesszük ezt. Utána hetente egyszer egy hónapig 4 literrel. Későbbiekben egy-egy lakoma vagy tobzódás után alkalomszerűen, illetve az évszakváltások előtt célszerű. A kúra alatt vegetáriánus étrend javasolt, a böjt kiváló! A beöntések előtt hat órával ne együnk semmit, utána egy-egy csésze nyugtató gyógyteát ihatunk. Lefekvés előtt még egy kicsit tegyünk-vegyünk, hogy a bennmaradt egy-két deci tisztítóvíz kikívánkozzon.
Aranyérben szenvedők először gyógyítsák meg aranyerüket, erre a kék krém, a vadgesztenye tinktúra, az agyagpakolás, a körömvirágos kenet stb. kiválóan alkalmas. Amint az aranyeres duzzanatok leapadnak, kezdődhet az óvatos beöntés egy-egy liter vízzel. A fogyó hold segíti tisztulásunkat.
Epe- és májtisztítás kávés
beöntéssel
3 evőkanál őrölt Arabica biokávét adunk 1 liter vízhez, 3 percig főzzük, 15-20 percig állni és hűlni hagyjuk, majd leszűrjük. Hőmérsékletét 37-40 °C-ra állítjuk be. 12-15 percig fekve benntartjuk a kávés beöntést, hogy a máj 3 percenkénti vérátömlesztéséből és az epe ürítéséből legalább 3-4-szer segítsük a tisztulást. Akinek ez nem megy ürítési inger nélkül, az tartsa ill. hagyja bent a beöntő csövet a végbélben.
A kávés beöntés előnyei:
• Az epeműködés ösztökélésével megnő a belek lúgossága, megtisztul a vastagbél a cukrok és fehérjék erjedő rothadásától.
• A máj 3 percenkénti átömlesztésével a bélfalakon át szabályos vérátömlesztést élünk meg.
• Javul az emésztés az epeműködés serkentésével, és a kártékony mikroorganizmusok és paraziták semlegesítésével.
• Javul a májműködés a kávé hatóanyagai által, (főleg a koffein-szelénium anyaglényegiség párosától). A máj méregtelenítő enzimje (az S-transzferasz) szabályosan életre kap.
• A kávés beöntés gyorsan megnyugtatja az idegrendszert így feszültségoldó, lazító, „relaxálóan” pihentető.
• A gyökércsokor (csakra), az uradalma éterikus energiái felszabadulnak a végbélizmokkal való szorítástól és a tisztulás erejétől, így a nemi mirigyek élet éltető ereje felszabadul.
A kávés beöntés gyakorisága:
• Súlyos és nagy betegeknek 4 óránként, vagyis 6-szor naponta Dr. Gerson tapasztalatai és javaslatai szerint.
• Méregtelenítő kúraként 1-szer naponta.
• Gyógyulást segítve 2-szer naponta.
• Fájdalom csillapításhoz napi 1-3 alkalom a beteg állapotától függően.

A kávés beöntés nem tudja kifejteni méregtelenítő és fájdalomcsökkentő hatását további mérgek (orvosságok, fájdalomcsillapítók, idegnyugtatók, mesterségesen átalakított élelmiszerek, stb.) mellett. “Azt figyeltem meg, hogy lehetetlenség méregteleníteni a szervezetet, ha egyúttal tovább adagoljuk az olyan mérgeket, mint a fájdalomcsillapítók, codein, demerol, scopolamin, stb. a végtelenségig.” Dr. Gerson
Javasolt irodalom:
Dr. O.Z A. Hanish: Újjászületéstan
Edmond Bordeaux Székely: Esszénus Béke Evangélium Negyedik Könyv”
Hogyan tovább?
Ha – akár „halálos betegként” is – végigcsináljuk a Somlósi mester által összeállított beöntéseket, szervezetünk megújul, az eddig a belsőnket mérgező erőkkel való küzdelemben lekötött energiák felszabadulnak, és beindítják az öngyógyítás folyamatát.
A méregtelenítés során fokozottan figyelni kell az ösztönös cselekedetekre, a lelkünk sokkal jobban tudja, hogy mire van szüksége, és mi az, ami káros a számára az adott pillanatban, mint a hibás tudásokkal és káros szokásokkal telitömött agyunk. Egyszerű a képlet: azt tegyük, ami jól esik!
A méregtelenítésnek csak akkor van értelme, ha utána nem ott folytatjuk, ahol abbahagytuk. Jézus szavaival: „menj, és többet ne vétkezz!”. Ha folytatjuk önálló akarat nélküli biorobot létünket, az ipari élelmek, mezőgazdasági hulladékok fogyasztását, a hatáskörünkön kívül eső dolgok miatti mérgelődést, a hibás tudások tömeges fogyasztását (média), semmi nem fog változni. És ami nem változik, elpusztul…

Kelt Magfalván, az Úr 2012. évében,
Magvető havában
Géczy Gábor
MAG közösség

 

Forrás:

http://zoldujsag.hu/a-halal-a-belekben-lakozik/

 

 

Gyógyító Buddha mandala-

A témához kapcsolódó webes tartalmak:

A shaolin (japán) nyomó-gyúró energetizáló-masszázs, Pécs belvárosban!

Ajánlott shaolin masszázs csomagok közösségek részére

Shaolin mély-masszázs kezelés utáni tudni valók

Prána vagy reiki energia kezelés

Ajánlott kiegészítő kezelések: SPA méregtelenítő ionizátor és infraterápiás készülék

Frekvencia kezelés, kórokozó-parazita írtás, Frekvenciák a gyógyításban

Kapcsolat – bejelentkezés

 

Comments are closed.