Köszöntjük honlapunkon!

  Shaolin AKCIÓK; masszázs lehetőségek!

Teremtő középpont zőld mandala. Egész

Pár gondolat rólam: saját testi problémáim megoldásakor találkoztam a ma már általam is  alkalmazott módszerekkel.  A 90-es évek elején kezdtem Reikivel foglalkozni, majd 20 évvel később találkoztam a Pránanadival. 2012-ben kezdtem tanulni a Shaolin masszázst, amit ma már sokszor az energetikai és népi gyógyász kezelésekkel kombinálva alkalmazok.

De mi is az a sholin masszázs..? Az ismert masszázsok közül technikájában leginkább az Északi stílusú  thai-masszázsra emlékeztet, amit a lusták jógájának is hívnak.

Mert ugyan masszázsnak hívjuk, valójában közelebb álla a passzív jógához, bár nem jóga. Alapja a csontkovácsolásnak, de nem csontkovácsolás; rendkívül pozitívan hat a test energetikájára, mégsem pont energetikai kezelés. Jó hatással van a nyirok keringésre, pedig nem nyirok masszázs.   Nyújtásokkal, kimozgatásokkal itt is dolgozunk; mégis más… Célja a teste szimmetriájának a megteremtése, izom, ízületi és energetikai blokkok oldása, a testi-lelki szellemi egyensúly megteremtése.

Bővebben:

Célom minél több embert ráébreszteni arra, hogy mai felgyorsult világunkban a masszázs és más prevenciós eljárások nem a luxus részei, viszont az egészség hosszútávú megőrzésének; a testi lelki egyensúly megtalálásának, idült-krónikus bajok megelőzésének egyik legalapvetőbb  módszere.

Bízok benne, hogy még azok is kedvet kapnak a kipróbálására akik nem szeretik a különböző krémek, olajok használatát (hisz ennél a masszázsnál ezekre nincs szükség).

A masszázs mellett a kezeléseket támogatom a pránanadi  magasabb fokozatú energia kezeléseivel, amit akkor alkalmazok, ha a kezelendő testrész fizikai érintése ellenjavallt, vagy energetikai segítséggel a leghatásosabb a javulás, pl szalag szakadás, csont törés, sérv, kopások stb…

 

 

 

Sötétkék + arany lótusz

 

Minden érdeklődőt várunk szeretettel!

Kapcsolat – bejelentkezés

 

A shaolin nyomó-gyúró masszázs

Shaolin AKCIÓK! Árak – kedvezmények:

Prána vagy reiki energia kezelés

Vándor népi gyógyászat, shaolin masszázs, csont-rakás, kenés inazás

 

 

 

SI_rop_yumeiho_shaolin masszázs

 

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.