Köszöntjük honlapunkon!

  Shaolin AKCIÓK; masszázs lehetőségek!

Teremtő középpont zőld mandala. Egész

Pár gondolat rólam: saját testi problémáim megoldásakor találkoztam a ma már általam is  alkalmazott módszerekkel.  A 90-es évek elején kezdtem Reikivel foglalkozni, majd 20 évvel később találkoztam a Pránanadival. 2012-ben kezdtem tanulni a Shaolin masszázst, amit ma már sokszor az energetikai és népi gyógyász kezelésekkel kombinálva alkalmazok.

De mi is az a sholin masszázs..? Az ismert masszázsok közül technikájában leginkább az Északi stílusú  thai-masszázsra emlékeztet, amit a lusták jógájának is hívnak.

Mert ugyan masszázsnak hívjuk, de inkább tekinthetjük egyfajta négy az egyben kezelésnek.

Valójában közelebb álla a passzív jógához, bár nem jóga. Alapja a csontkovácsolásnak, de nem csontkovácsolás; rendkívül pozitívan hat a test energetikájára, mégsem pont energetikai kezelés. Jó hatással van a nyirok keringésre, pedig nem nyirok masszázs.   Nyújtásokkal, kimozgatásokkal itt is dolgozunk; mégis más… Célja a teste szimmetriájának a megteremtése, izom, ízületi és energetikai blokkok oldása, valamint a testi-lelki szellemi egyensúly megteremtése.

Bővebben:

Célom minél több embert ráébreszteni arra, hogy mai felgyorsult világunkban a masszázs és más prevenciós eljárások nem a luxus részei, viszont az egészség hosszútávú megőrzésének; a testi lelki egyensúly megtalálásának, idült-krónikus bajok megelőzésének egyik legalapvetőbb  módszere.

Bízok benne, hogy még azok is kedvet kapnak a kipróbálására akik nem szeretik a különböző krémek, olajok használatát (hisz ennél a masszázsnál ezekre nincs szükség).

A masszázs mellett a kezeléseket támogatom a pránanadi  magasabb fokozatú energia kezeléseivel, amit akkor alkalmazok, ha a kezelendő testrész fizikai érintése ellenjavallt, vagy energetikai segítséggel a leghatásosabb a javulás, pl szalagok nyúlása, szakadása, csont törés, sérvesedések, kopások stb…

 

 

 

Sötétkék + arany lótusz

 

Minden érdeklődőt várunk szeretettel!

Kapcsolat – bejelentkezés

 

Gondolatok a metamorf masszázsról:

Földi életünk során különböző lelki hatások érnek bennünket, melyek elraktározódnak a tudatunk mélyén.

Ezek lehetnek: traumák, sokkok, fájdalmak, megaláztatások, szégyenérzetek, szeretet megvonások, lelkiismeret-furdalások.

Különösen a magzati és kisgyermek korban ért traumák, hatások erőteljesebbek. Bár a gazdájuk (vagyis mi) már régen felejtettük a történéseket, de a lélek emlékszik rájuk: teherként, lelki sérülésként terhelik a személyiséget, fejtik ki kellemetlen hatásukat. Ezek a lelki blokkok, lelki gátak. Blokkolják a test és lélek szabad, egészséges energiaáramlását, ami után kihat a tudatra, mindennapi életre, de akár testi problémákat is okozhat.

Megakadályoznak minket abban, hogy teljes örömteli életet éljünk, mert a háttérből korlátozzák érzelmeinket és tudatunkat.

Metamorf masszázs, mint segítség:

Metamof masszázs segít, mind a három múlt-síkon feloldani a problémákat. Segít az előző életekből áthozott tudattalan, hátráltató emlékek feloldásában, a magzati korban és születés utáni életben kialakult lelki blokkok feloldásában.

Használata a mindennapi életvitelben, életszemlélet változásában add segítséget. Rendszeresen végezve átalakulnak a kezelt személyben félelmek, gátlások, komor haragos gondolatok, nyomasztó érzelmek.

Segít nyitottabbá, oldottabbá, életerősebbé válni. Megnő az önbizalmunk, akarat erőnk és az önérvényesítéshez is több erőt kapunk. Erősödik az életbe vetett hitünk, életkedvünk, optimistábbá válunk.

Előhozza belőlünk azt, ami pozitívan hat az életünkre!

Ezáltal az életkörülményeink is kezdenek javulni.

Minden érdeklődőt várunk szeretettel!

Kapcsolat – bejelentkezés

 

A shaolin (japán, yumeiho) nyomó-gyúró energetizáló jóga masszázs, Pécs belvárosban!

Shaolin AKCIÓK! Árak – kedvezmények:

Prána vagy reiki energia kezelés

Vándor népi gyógyászat, shaolin masszázs, csont-rakás, kenés inazás

 

 

 

SI_rop_yumeiho_shaolin masszázs

 

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.